Bana En Yakin Hastane

Wiki Article

Hastane Randevu

Artık vatandaşlar sıra beklemiyor ve kolaylıkla randevu alabiliyorlar. Sormalıyız, MHRS randevu oluşturma sistemi nasıl çalışmaktadır? MHRS randevusu hangi yollar ile alınır? ALO 182 hattından randevu oluşturmak için neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Oluşturma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan vatandaşların sıra bekleme problemleri de sonlanmış bulunmaktadır. Kolaylıkla hastane randevularını alan insanlar, randevu zamanı ve hastane seçiminin yanı sıra istedikleri hekime de randevu alabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU ALMA SİSTEMİ

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulan randevu alma sistemi vatandaşlara kolaylık sağladığı gibi, hastaneler ve hekimlere de kolaylık sağlamaktadır. Online olarak veya ALO 182 Hattı ile alınan kayıtlar ile hasta vatandaşlar randevu saati öncesinden Hastane Randevu hastaneye gitmek zorunda kalmadı
ı gibi doktorlar da hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma sisteminde insanlar MHRS’ye üye olmalı veya E-Devlet üzerinden sisteme giriş sağlamalıdır. fakat dijital platform kullanmak istemeyen Hastane Randevu vatandaşlar için de randevu almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 numarasını Hastane Randevu araması yeterlidir.

MHRS ÜYELİĞİ VE E-DEVLET İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen insanlar MHRS sistemine üye olmak istiyorlarsa MHRS web adresini kullanarak ‘Yeni Üye’ seçeneğini seçmelidir. Sonrasın da ekranda belirtilen ve talep edilen istenen bilgilerin girilmesi ile beraber MHRS üyeliği tamamlanır.

Fakat e-Devlet sistemine üye olan insanlar MHRS’ye üye olmadan da randevu alabilmektedir. Bu sebepten dolayı MHRS web sitesine ulaşan insanların ‘e-Devlet ile giriş’ butonuna tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet sistemine giriş yapabilen vatandaşlar direkt olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page